Pàgines

dissabte, 9 de setembre del 2017

Catalunya: Un Guantànamo al cor d’Europa?

I els que tenen tot el poder per guanyar. Com pensen gestionar la victòria? La història demostra que fins ara ho han pogut fer amb genocidis i bombardejos; però ara, què passarà? Tindran el President alguns mesos a la presó. Arruïnaran uns quants líders polítics i associatius amb unes multes indecents. Prohibiran TV3 i la immersió lingüística a les escoles. Tancaran Òmnium, Assemblea i AMI. Trinxaran el Parlament. Ompliran les nostres escoles de mestres castellans fervorosos de missa en llatí. Destrossaran la nostra sanitat pública. Reforçaran la seva justícia esperpèntica que tot ens ho falla en contra. S'inventaran comptes falsos a Suïssa per als catalans que no demanin perdó per ser-ho. Buidaran els nostres museus per farcir el Prado. Prohibiran els partits polítics que no jurin la seva tronada Constitució, o els que no ho facin en el seu espanyol etern. Tancaran diaris i revistes de mirada local. Col·locaran a l’Arrimadas de presidenta de la Generalitat amb unes eleccions amb el 75% d'abstenció. Tancaran a la presó tots els que xiulin el Rei al Camp Nou, o al carrer. Tancaran Twitter, Facebook i Telegram. Ens endossaran imams subversius que ens escampin alguna bomba de tant en tant. Desmuntaran el cos dels Mossos d'Esquadra. Donaran la Conselleria de la família a Miquel Iceta, i la de la Vivenda a l’Ada Colau... I, sobretot, Bartomeu seguirà sent president del Barça.


De veritat que els impossibles guanyadors de l’Espanya unida pensen que podran sostenir un Guantànamo a Catalunya? Quanta, quanta miopia política a l’Espanya atàvica.

La rassa 
entre Catalunya i Espanya feta pel PP, amb la complicitat del PSOE i el silenci calculat del PODEMOS és tan irreversible com tornar a composar un ou trencat. Mai més Catalunya serà Espanya, si és que mai ho ha estat. El Pedro del PSOE no té ni el carisma ni la credibilitat de Maragall per iniciar un debat estatutari, i el Monedero de PODEMOS és només una caricatura patètica d'aquell Alfonso Guerra malalt de catalanofòbia. Catalunya i Espanya ara són dues realitats independents i impossible de conjugar. La seva relació ha de ser per força independent, lliure i entre iguals. I llarga vida als divorciats!

El referèndum es farà i només té 3 alternatives: Guanyar, guanyar i guanyar. Qualsevol altra alternativa es allargar el problema fins a podrir el País, i amb ell la resta d’una Espanya massa corrupta, endeutada i immoral per ser alternativa de res.


Versió castellana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada