Pàgines

dimarts, 22 d’agost del 2017

El pitjor enemic és el que no es veu senyor Pradera.

Max Pradera m’ha bloquejat com a conseqüència d'uns comentaris meus a un tuit seu: “Aunque sea por no salir del paraguas del CNI, Puigdemont debe renunciar al referéndum. En tiempos de tribulación...” La notícia rau en un article del Mundo que diu que Espanya sumarà 600 agents més al CNI per l'amenaça yihadista. Tampoc cal fer gaire cas a la notícia. Portem una dotzena llarga de notícies falses, molt falses, algunes de les més cridaneres d'aquest mateix diari.



Aquí no hi ha res casual. Dir que el Govern central contractarà 600 agents per al CNI, és per contrarestar que fa tres mesos el Govern central boicotejava la contractació de 500 mossos, sota ximpleries comptables que Montoro sempre aplica amb zel, contra Catalunya.

Curiós que Pradera parli de paraigua. El CNI, és el que ens està investigant, perseguint, boicotejant comunicacions a tots els susceptibles d’estar a favor de la independència. Les reunions i conferències d’ANC, Òmnium, Sumáte, diaris digitals amics, forums propers... comencen amb la salutació als membres del CNI que els estan escoltant. El CNI és la guerra bruta contra Catalunya, la fabrica de proves falses contra líders catalans, del boicot de les comunicacions, del robatori de dades de l’ANC, també al fet al Banc andorrà... De quin paraigua ens parla Pradera? Que no ho coneix tot això? Que és l'únic periodista "d’esquerres" que no ha vist el documental las cloacas de interior?  Doncs que cliqui i el miri.

Tampoc té gaire sentit que el govern espanyol vulgui "ara" contractar 600 agents del CNI, sota el pretext del jihadisme, com si “ara” fos diferent respecte de fa dues setmanes. Precisament “ara” podem garantir que, gràcies a la magnifica actuació dels mossos, hi ha una cèl·lula jihadista menys que fa dues setmanes. Si es produeix la contractació d’aquests 600 agents del CNI. La major part vindran a Catalunya a vigilar el procés. La vigilància de la radicalització yihadista s’ha de fer en els carrers, els barris, les associacions i pobles. L’ha de fer una policia de proximitat, i aquesta no és una policia castellanoparlant amb seu a Madrid, que no sabrà contextualitzar cap informació rebuda. En l'altre sentit, la coordinació contra el terrorisme és d'abast mundial: Interpol, Europol... només des de la mediocritat, o mala fe, es pot pensar que no hi hagi coordinació antiterrorista entre estats, siguin monarquies atàviques o repúbliques joves.

Diu Pradera que Puigdemont ha de renunciar al Referèndum, perquè hi ha “tribulacions”. Quan precisament és la gestió de les "tribulacions" demana que fem via cap al Referèndum, el guanyem i fem camí de República. Aquests dies, malgrat el boicot espanyol a informació i contractació d'agents, tant en seguretat, en sanitat i tot el teixit social, ens hem demostrat Estat i ens hem sentit orgullosos de ser-ho.

Dir que hem de renunciar al Referèndum per un atemptat terrorista (tribulacions) és fer al joc al terrorisme. El terror guanya quan determina l'agenda política i la normalitat de la gent. Aquesta és una mala peça al teler, que les conseqüències del terrorisme coincideixin amb l'objectiu del Govern central fa massa pudor com per encadenar-ho des de cap tuit senyor Pradera. Pensem que aquest Govern central no només boicoteja mossos, un ministre seu es vanagloriava d'haver-nos destrossat la Sanitat. Sabem que són capaços de tot, perquè ens ho han dit els seus propis agents en compareixences públiques. Ni tribulacions ni terrorisme han de condicionar l'activitat normal del poble català, del seu govern, ni del seu Parlament.

Per acabar un comentari sobre la personalització. Pradera demana que Puigdemont renunciï al Referèndum, com si el President pogués obrir o tancar l'aixeta del procés a voluntat. Aquest procés és de la gent va començar al carrer i acabarà al carrer.


Una abraçada a totes les víctimes, familiars i amics.
Una abraçada més entre milions d'abraçades.
No esteu sols.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada