Pàgines

divendres, 10 de febrer del 2017

La merda d'estat en què el PP ha convertit Espanya. -10 tuits-

L'Audiència Nacional hereva del feixista "Tribunal de Orden Público", que troba terrorismes en titellaires o en trencar ous. Aquest mateixa Audiència Nacional ens embarga els comptes de l’Assemblea Nacional de Catalunya i d’Òmnium cultural. Aquests són els lladres entogats que preserven la unitat d'Espanya.

1) Ahir @assemblea va tornar a partir l'arbitrarietat i abús d'autoritat de la merda d'Estat en què el PP ha convertit Espanya.

2) Un estat on criminals confessos campen la seva llibertat amb altivesa i fatxenderia, mentre demòcrates són multats, imputats i embargats.

3) Mentre la banda de falangistes de @societatcivil_ mentia campanyes de enviant cartes a 1 milió de pensionistes amb amenaces d'apocalipsi.

4) Campanya que la Junta Electoral no va parar fins dos dies després d'eleccions i no va implicar cap multa, ni imputació.

5) Mentre en campanyes electorals la seva policia falseja dades contra Mas i Trias i ho intenta imputant un germà de Junqueras per ni saben què.

6) Cap policia imputat, cap diari tancat, cap @societatcivil_ multada.Tots ells segueixen indemnes d'emmaleltir democràcia i justícia.

7) I aquell número 2 de policia vantan-se d'infiltrargent a @assemblea, i dient que vegué pantallassos a Suïssa. Ni democràcia ni professió

8) I que cada acte de @assemblea tingui un ciberatac a ordinadors i telèfons personals dels seus càrrecs electes.

9) I escoltar el penques del Millo mentint que Espanya té la democràcia més sana d'Europa. No sap ni què es la democràcia.

I 10) apreteu fort, tenim dret a un estat ètic, sense reis de putes pagades, sense presidents de sobresous,sense jutges de part.
#VOTARSÍ

Aclarir que no hem de tenir por. Assemblea no ha fet cap mal ús de cap dada personal. No hi ha hagut cap delicte, només excusa de tribunals a dictat de l'Estat espanyol per fer-nos mal.


1 comentari: