Pàgines

divendres, 6 de maig del 2016

Supercatalans? Va home, va!

Els Podem i Comuns porten al seu programa la idea impossible de la transformació ibèrica i xoquen una vegada i una altra amb una realitat que si coneixen, ignoren. No és que defensin una idea que pugui esdevenir objectiu, i propiciar canvis, és només “modus vivendi”; defensen el seu "modus vivendi".


Pregunto a Podem i Comuns: Qui som els catalans per dir a manxecs, asturians o extremenys que s’han de federar? Que han de renunciar al seu caciquisme atàvic, votat una i una altra vegada? Què ens hem cregut els catalans per dir-los que han de prescindir de la seva monarquia borbònica per corrupta que sigui? Qui som per obligar-los a estimar Catalunya només per les ingents quantitats de diners que ens prenen sense aportar res a canvi, llevat de la Catalanofòbia? Dit d'una altra manera. Quina mena de superhomes es creuen els catalans per comunistes o esquerrans que siguin?


Si Castella permet els catalans participar del destí universal de la mare pàtria és, només, per pagar les factures... en silenci.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada