Pàgines

dilluns, 2 de febrer del 2015

Fem plebiscitàries les municipals.

La independència és un procés no un acte puntual. Hi ha hagut i hi haurà pujades i baixades a l’ànim, però tots tenim clar que hem travessat i confirmat el camí del no retorn: Eleccions, onzes de setembre i 9-N. En sis ocasions, mínim, hem superat per nombre i legalitat un unionisme que, sense cap proposta, intenta imposar-nos per llei uns sentiments que ja no compartim.

Les municipals del 24 de maig són una baula més en el procés. No hi ha millor estructura d’estat que uns ajuntaments sobirans i sobiranistes que acompanyen la il·lusió de la gent. Em vénen a la memòria aquells quatre ajuntaments mal contats que no van facilitar que la seva gent votés el 9-N, però també els nou-cents restants van sí donar suport al dret a decidir, al Govern i a la gent voluntària que posaven les urnes perquè tots decidíssim. Aquells ajuntaments van fer que Rajoy no s’atrevís a ordenar ni enviar ordres en contra i va perdre el territori.

Ara ja hem fet el pas, no parlem de dret a decidir, parlem d’independència, parlem de respecte a la nostra cultura i llengua, parlem de promoció per a les nostres empreses, parlem d’ocupació per als nostres aturats, parlem de dignitat per als vulnerables, parlem d’educació i oportunitats per als joves, parlem de la salut de tots, parlem d’invertir en infraestructures que generin riquesa i articulin el territori, parlem de tenir un estat amic i amigable, parlem de desempallegar-nos d’un estat enemic que any rere any ens roba 16 mil milions d’€ i ens boicoteja les nostres iniciatives, parlem de construir un futur transparent sense enfangar-nos en unes maneres de fer que s’han demostrat fraudulentes i corruptores, parlem d’una justícia independent al servei de la gent.

Fem que les municipals del 24-M siguin plebiscitàries, votem les llistes independentistes, consolidem el punt de no retorn en el territori i donem-nos l’esperança i l’oportunitat que Catalunya mereix. Aplanem el camí cap el 27-S que farem definitiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada